Over ons

Hallo,

Dit zijn wij

Wij zijn Van Dijk Tuin & Park, en wij helpen u graag met alles omtrent tuin- en parkmachines. Of het om verkoop, verhuur of onderhoud & reparatie gaat, wij staan voor al uw vragen en wensen klaar. 

Frank & Linda Van Dijk, oprichters van het bedrijf, voorzien u graag van advies. Samen met hun team zorgen zij daarnaast voor de reparaties van (en het onderhoud aan) uw machines. Heeft u een machine besteld op aflevering? Ook dan kunt u bij Van Dijk Tuin & Park terecht. Eén van ons komt uw machine netjes tot aan de deur leveren!

Hopelijk mogen we u binnenkort een keer bij ons verwelkomen. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Pssst.. bent u benieuwd naar hoe Van Dijk Tuin & Park ontstaan is? Lees dan hieronder ons verhaal!

Ons verhaal

Wat begon als een hobby

In eerste instantie begon het als hobby met één zitmaaier, maar vervolgens kwamen er meer en beleefden we hier veel plezier aan.

Begon steeds meer tijd te kosten

Na voornamelijk op de avonden en op de zaterdagen aan de slag te zijn voor het bedrijf is Frank vier jaar geleden minder gaan werken bij zijn huidige werkgever. Vanaf dat moment richtte hij zich minimaal drie hele dagen (donderdag, vrijdag én zaterdag) in de week op de tuin- en parkmachines.

Vereiste een grote verbouwing

Aangezien de ruimte op onze vorige locatie in Hoogersmilde al enige tijd té beperkt bleek te zijn, gingen wij op zoek naar een geschikt alternatief en dat vonden wij in Uffelte.

Op 6 november 2014 kregen wij de sleutel van de voormalige kippenschuur. Vanaf dat moment zijn we flink aan het klussen geslagen en begon de kippenschuur al steeds meer op een bedrijfspand te lijken.

En na de opening van ons pand

Op 9 april 2015 hebben we uiteindelijk voor het eerst onze deuren geopend en ondertussen werd er rustig doorgeklust.

April 2016 hielden we uiteindelijk een groot openingsfeest waarbij iedereen van harte welkom was. Dit was een groot succes!

Werken wij nu full time aan Van Dijk Tuin & Park

Per ingang van 1 januari 2016 heeft Frank zijn baan opgezegd en vanaf dat moment is onze zaak van dinsdag t/m zaterdag van 08:00 - 17:00 uur geopend.

Naast Frank werkt ook Linda in het bedrijf. Zij verzorgt de marketing, administratie en biedt een helpende hand bij de verkoop en de haal- en brengservice.

En nu zijn we hier!

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, een (nieuwe) tuin- of parkmachine nodig hebben óf is uw eigen machine nodig aan een winterbeurt / reparatie toe? Kom dan gerust langs op onze locatie!